: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/vhosts/ekliks.nl/subdomains/belastingbetalers/httpdocs/modules/views/includes/view.inc on line 991.

College bekijkt reclametaks


TERNEUZEN - Burgemeester en wethouders van Terneuzen willen het idee van de PvdA om een reclamebelasting in te voeren voor bedrijven voorleggen aan de ondernemers in de gemeente.

Extra controles belastingdienst


De Belastingdienst voert dit jaar duizend extra controles uit op omzetbelasting. Ze zal juist buiten de normale risicogroepen steekproeven nemen.

Taliban int 100 miljoen dollar aan opiumtax


KABUL (ANP) - De Taliban in Afghanistan int per jaar naar schatting 100 miljoen dollar belastinggelden bij boeren die opium verbouwen. Dat is de conclusie van een rapport van de Verenigde Naties, aldus de BBC dinsdag.

Harry Mens gehoord in zaak vastgoedfraude


RIJSWIJK (ANP) - Makelaar en TV-presentator Harry Mens is gehoord in een de grootste vastgoedfraudezaken in de Nederlansde geschiedenis. Dat meldden de Volkskrant en De Telegraaf zaterdag.

Pfaff verdacht van fraude


BRUSSEL (ANP) - De bekende Vlaming en oud-doelman van het Belgische nationale elftal Jean-Marie Pfaff ligt onder vuur van justitie in België. Hij zou al tien jaar geen belasting hebben betaald, meldden Belgische media.

Benzine buiging Bos


We zitten ziek, zwak en misselijk achter onze schermen. Wat een koersen en totaal geen omzet. De particuliere beleggers zijn massaal aan het afhaken.

Hoogste baas van belastingen kan blijven


Rotterdam, 10 juni. De hoogste baas van de Belastingdienst, Jenny Thunnissen, die kritiek kreeg wegens de aanhoudende problemen bij de fiscus en het overtreden van regels door een bijbaan, heeft verlenging gekregen van haar aanstelling als directeur-generaal.

Voormalig huizenbezitter Spanje kan belasting terugvorderen


Nederlanders die hun huis in Spanje tussen juli 2004 en december 2006 hebben verkocht, kunnen bij de Spaanse overheid een claim indienen van gemiddeld euro 25.000 voor te veel betaalde belasting.

Costa-verlater kan belasting terugvorderen


AMSTERDAM (AFN) - Nederlanders die hun huis in Spanje tussen juli 2004 en december 2006 verkocht hebben, kunnen bij de Spaanse overheid een claim indienen voor te veel betaalde belasting. Dat stelde belangenorganisatie Mondi, die zich inzet voor eigenaren van buitenlands vastgoed, woensdag.

BTW Verhoging 2009


Het voornemen om de btw per januari 2009 te verhogen tot 20% ligt nog altijd op tafel, al blijft ook uitstel van de btw-verhoging voor het kabinet bespreekbaar. Afhankelijk van vooral economische groei, inflatie- en koopkrachtontwikkeling worden pas later dit jaar knopen doorgehakt.